• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Jess Thorup: Her er status på Nicolai Boilesen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Nicolai Boilesen trænede for sig selv onsdag, men FC København-træneren håber, at stopperen snart kan træne med holdkammeraterne igen.

Af Victor Risager

Nicolai Boilesen mistede FC København derbysejr over Brøndby IF i den forgangne weekend, og til onsdagens træning lignede stopperen heller ikke en, der kommer i aktion fredag aften mod Randers FC.

Mens holdkammeraterne trænede sammen, kom Nicolai Boilesen således først sent ud og løb rundt på en separat bane sammen med en fysioterapeut.

Efterfølgende gav Jess Thorup en status på københavnernes viceanfører over for Tipsbladet.

- Han mærker lidt i baglåret, og vi passer lidt på og bygger ham stille og roligt op. Umiddelbart går det godt fra dag til dag, og det var fedt at se ham være ude og løbe i dag [onsdag] med fysserne.

- Så ser vi fra dag til dag, hvordan det kommer til at gå, men forhåbentlig er han hurtigt tilbage sammen med holdet igen, sagde FC København-træneren og afviste, at der skulle være tale om en slem skade:

- Nej, det skulle det ikke være.

FC København møder Randers FC på hjemmebane fredag aften, og såfremt Nicolai Boilesen igen er ude, vil David Khocholava og Denis Vavro efter alt at dømme tage sig af pladserne i Løvernes centrale forsvar.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.