Journalist siger undskyld til Dawid Kurminowski
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Journalist siger undskyld til Dawid Kurminowski

Det faldt en journalist for brystet, af Dawid Kurminowski ikke ville stille op til interview efter sin afsked med AGF. Nu trækker han i land.

Hvis man ikke har noget pænt at sige, er det nogle gange bedst bare at tie stille. Det gjorde Dawid Kurminowski - det gjorde journalisten Tomasz Smokowski ikke.

Den polske angriber blev mod slutningen af transfervinduet udlejet fra AGF til Zaglebie Lubin i hjemlandet, og ved den lejlighed efterspurgte mediet Kanal Sportowy et interview med angriberen.

Det takkede Dawid Kurminowski nej til med den begrundelse, at han trænger til noget fred og ro, og det faldt journalisten Tomasz Smokowski for brystet.

- Kære David, du har nogle år tilbage af din karriere, og de kommer til at gå hurtigt. Jeg ville ønske, at alle aviser og medier gerne vil slå ihjel for dig, men sådan forholder det altså ikke, sagde journalisten i sidste uge.

Den udtalelse har han fået masser af kritik for på sociale medier, og nu lægger Tomasz Smokowski sig fladt ned og fastslår, at hans udfald mod Dawid Kurminowski var unødvendig.

- Nogle gange skal man bare tie stille og tænke fire gange over, hvad man gerne vil sige. Jeg har tænkt over, at der er flere aspekter af denne sag. Jeg er absolut ikke forudindtaget, når det gælder Dawid, og når man har været i gamet så mange år, som jeg har, burde jeg have taget højde for alle aspekter af sagen, siger journalisten.

Dawid Kurminowski debuterede i søndags for Zaglebie Lubin, da han fik 11 minutter på banen i ligakampen mod Jagiellonia Bialystok. Den polske klub har lejet ham i AGF for resten af indeværende sæson.