Video : Tipsbladet
Superliga

Jubler over økonomien i AGF-aftale

Den norske klub Aalesund er svært tilfredse med det økonomiske aspekt ved salget af Sigurd Haugen til AGF.

AGF har købt den norske angriber Sigurd Haugen i Aalesunds FK, og ifølge avisen Sunmørsposten har århusianerne betalt et sted mellem 10 og 15 millioner kroner. 

Det er naturligvis ikke noget, den norske klub ønsker at be- eller afkræfte, men Aalesunds FK lægger ikke skjul på, at man er meget tilfredse med den pris, AGF har punget ud med for snart 25-årige Sigurd Haugen.

- Det var et salg, som var umulig at sige nej til, og vi er svært tilfredse med aftalen, siger Ronny Stokke, der er administrerende direktør i Aalesunds FK, til klubbens hjemmeside.

Han bakkes op af sportschef Bjørn Erik Melland. 

- Det ville være tjenesteforsømmelse at sige nej til den her aftale. Vi har svære økonomiske forudsætninger, så når man kan lande sådan en aftale, skal en klub som AaFK slå til og sælge. Det vil fortsat være stramt økonomisk, men vi har sikret os muligheden for at kunne investere i spillere i fremtiden, siger han.

Sigurd Haugen har i 72 kampe scoret 34 mål for Aalesunds FK. I denne sæson er han noteret for syv mål, og det efterlader ham på en delt fjerdeplads på topscorerlisten i Eliteserien efter 13 kampe.

AGF-legenden Håvard Flo er svært begejstret for Sigurd Haugen og roser Stig Inge Bjørnebye for indkøbet - læs mere her. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.