Kaba sikrer FCM-sejr over AaB i hed test på heden

Det endte med, at det skulle være den tilbagevendte angriber Sory Kaba, der lavede sejrsmålet i testkampen mellem FCM og AaB.

Der blev til en hed dag på heden, da FC Midtjylland og AaB spillede testkamp mod hinanden i Vildbjerg. Her blev det til en 2-1-sejr til midtjyderne, som udnyttede to fejl i AaB-forsvaret til at vinde.

Den første kom efter en halv times spil, da Kristoffer Pallesen serverede bolden for Victor Lind, der spillede Paulinho fri, som derefter scorede til 1-0.

Længe så det derefter ud til, at det skulle ende med det ene mål. Men med ti minutter tilbage af kampen blev der begået et straffespark til AaB, som Milan Makaric sendte stensikkert i kassen.

Den stilling varede dog ikke længe. Bare minuttet efter udligningen var det den tilbagevendte FCM-angriber Sory Kaba, hvor det igen var en AaB-tilbagelægning, som blev afgørende for deres skæbne.

Kampen blev desuden spillet i 27 graders varme, og begge klubber havde bemærkelsesværdigt nok valgt at stille op i mørkt tøj. FCM var endda i deres velkendte sorte trøjer, mens AaB spillede i den mørkeblå udebanetrøje.

I opgøret var der desuden blevet plads til AaB-prøvespilleren Ali Almosawe, og i den tid, som han var på banen fik han disket op med lækkerier og en afslutning. Desværre for ham måtte han også udgå med en skade.

Forud for kampen var Anders Dreyer sat til at starte inde, men det blev kort efter rettet til, at det var oplæggeren til det første mål, Lind, som skulle det i stedet. Og Dreyer kom ikke ind.

Selv har netop han peget på, at han regner med, at der er en løsning på spørgsmålet om hans fremtid i løbet af denne uge. Læs mere om det her.