Video : Tipsbladet
Superliga

Kasper Dolberg: Hvorfor skulle han tage til FCK?

Kasper Dolberg regner ikke med, at Jesper Fredberg tager til FC København for at blive ny sportsdirektør.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): FC København er på udkig efter en ny sportsdirektør, og et varmt emne i den danske hovedstad er Jesper Fredberg, der havde stor succes i Viborg FF og nu er ved at genrejse den belgiske kæmpe Anderlecht.

Hvis Jesper Fredberg tager til FC København, er der en række danskere i Anderlecht, der mister deres chef, og det vil uden tvivl være et scenarie, de håber at undgå.

Én, der i hvert fald ikke er bekymret for at miste Jesper Fredberg til FC København, er Kasper Dolberg. Han tror ikke, at Fredberg vender hjem til Danmark for at afløse Peter Christiansen i FCK.

- Jeg er ikke så bange, for jeg tror, han bliver hos os. Jeg tror, han er godt tilfreds med det, han har gang i og har lyst til at fortsætte. Så jeg kan ikke se hvorfor (Fredberg skulle tage til FCK, red.). siger Kasper Dolberg. 

Tirsdag fastslog Jesper Fredberg da også, at han forventer at blive i Anderlecht, hvor han stadig mener, der er et stykke arbejde at gøre for ham.

Kasper Dolberg er meget begejstret for Jesper Fredberg, der for et år siden hentede ham til Belgien efter nogle sløje år i Spanien og Tyskland. 

- Han er en god chef. Det er begrænset, hvor meget vi ser ham, for i perioder er han ikke så meget i klubben, men når han er, er han god for en hyggelig snak. Han er en frisk fyr og god at snakke med, lyder det fra Dolberg.

Anderlecht blev nummer tre i den forgangne sæson.