• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kasper Enghardt i dialog om skifte til OB

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB er ude efter en boldspillende midterforsvarer, og det skulle eftersigende være Randers' Kasper Enghardt.

Af Oliver Okstrøm

Transferdeadline nærmer sig i dette vindue for klubskifter, og det ser ikke ud til, at visse danske klubber er helt færdige med at forstærke sig forud for den afgørende del af sæsonen. 

En af de klubber er fynske OB, som allerede har hentet Oliver Lund ind til forsvaret. Det lader dog til, at klubbens cheftræner Jakob Michelsen har øjnene rettet mod endnu mere til den bagerste kæde på holdet.

Ifølge Ekstra Bladet har der længe været snak om det centrale forsvar hos fynboerne, og man vil rigtig gerne have en spiller med boldspillende evner ind på holdet. I den forbindelse ser det ud til, at man har planer om at hente Randers' Kasper Enghardt.

Avisen kan melde om, at der allerede har været dialog i gang med spilleren, og dermed kan det blive til en sen tilgang for fynboerne.

I OB vinkede man i december farvel til Kenneth Emil Petersen, der har valgt at stoppe karrieren, hvilket var med til at gøre bredden væsentligt smallere i OB-truppen, men med både Oliver Lund og muligvis Enghardt på holdet, ser de ud til at være godt dækket ind.

Den fynske klub er i øjeblikket afsted på træningslejr i tyrkiske Belek.