• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Victor Risager

Kasper Hjulmand roser to Superliga-profiler

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand roser de tunesiske landsholdsspillere Anis Ben Slimane og Issam Jebali, der har deres daglige gang i dansk fodbold.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Qatar

Det skulle egentlig handle om Danmarks skæbnekamp mod Australien, tirsdagens pressemøde med Kasper Hjulmand og Jesper Lindstrøm, men en tunesisk journalist ville det altså noget anderledes.

Han mødte op til pressemødet og greb chancen for at spørge Danmarks landstræner ind til to tunesiske profiler, nemlig Anis Ben Slimane og Issam Jebali, der til daglig spiller i Superligaen for henholdsvis Brøndby IF og OB.

Et par spillere, Hjulmand kun har roser til overs for.

- Jeg har kendt Anis Ben Slimane længe. Jeg så ham som barn, og han gør det fantastisk. Han har vist gode fremskridt i sin udvikling. I de seneste sæsoner spillede "Jobbe" med ham, og han har virkelig udviklet sig.

- Jebali har også gjort det godt i sin klub, og han gør en forskel hver gang, han spiller for OB, lød det fra Kasper Hjulmand.

Den tunesiske journalist spurgte også Hjulmand ind til Tunesiens kamp mod Frankrig, som altså kan få indflydelse på Danmarks skæbne ved VM, men her kom landstræneren ikke med en stor analyse.

- Jeg har ikke hjernekapaciteten til at tænke på den anden kamp, svarer han med et grin.

Begge gruppekampe afvikles onsdag klokken 16.00 dansk tid. Du kan læse Tipsbladets optakt til kampen mellem Danmark og Australien lige her.