2016-03-23 13:20
Foto: Anita Graversen/Polfoto

Christian Keller er ærgerlig over, at Jonas Borring stopper i klubben. Og han mener ikke, han har haft noget med beslutningen at gøre.

Randers FC og Jonas Borring er færdige med hinanden, og det betyder, at den 31-årige kantspiller kan kigge sig om efter en ny arbejdsgiver, mens tidligere anfører Christian Keller må komme tættere på spilletid på førsteholdet.

Klubben har 'løst' situationen i første omgang, selv om spillerne i truppen skal finde ud af, om de vil gå på banen med Christian Keller. Noget, de tidligere angiveligt ikke har haft lyst til.

Netop Keller blev ikke overraskende også spurgt ind til Jonas Borrings stop i klubben, og selv om han er ærgerlig over Borrings farvel, mener han ikke, at han har noget med beslutningen at gøre.

- Som jeg siger, er det ikke mig, der bestemmer, hvad der sker i klubben. Det er jo trist, at der er en, der stopper i klubben. Det er jeg ked af. Sådan er det hver gang, der er en, der stopper, som jeg gerne ville have blev i klubben. Men jeg kan hverken gøre fra eller til. Beslutningen bliver taget højere op, siger Christian Keller til BT.

Keller var mandag med i reserveholdskamp for Randers FC og jagter nu en plads omkring Superliga-holdet igen, mens Jonas Borring jagter en ny arbejdsgiver - i Norge eller Sverige.

I første omgang er Christian Keller dog ikke med i førsteholdstruppen, der møder IFK Göteborg i en testkamp torsdag klokken 14.00.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO