Foto: Getty Images
Superliga

Kent Nielsen før FCK-møde: De skal være uskarpe

Det står klart for Kent Nielsen, hvad der skal til, hvis Silkeborg skal kunne slå FC København onsdag.

Silkeborg skal onsdag møde FC København i pokalturneringens kvartfinale. Den bliver spillet over to kampe, og den første bliver spillet i Parken. Her bliver det en kamp, som Silkeborg-cheftræner Kent Nielsen ser som en af de store.

Det fortæller han i et interview på SIF's hjemmeside.

Her peger han på, at han godt ved, at FCK lige har tabt til AGF, men at når man ser på indholdet af kampen, så kunne det sagtens være gået den anden vej - og så er det et hold, der har præsteret 'top-top' i Champions League, mener han.

- Det er jo en enormt fed opgave for os, og det er på alle parametre. Hele pladen at vi bliver udfordret. Men vi har også en ro i os selv i, at der er ting, og det er særligt spillet med bolden, hvor vi hvis vi selv toppræsterer også udfordrer dem, siger Kent Nielsen og slår fast, hvad der skal til, hvis de skal vinde.

- Alt skal lykkes for os. FCK skal være en smule uskarpe, vi skal have en dygtig målmand, og vi skal have noget held. Og så skal vi have fantastisk meget arbejde og så noget dygtighed også, lyder det fra Silkeborg-træneren.

Samtidig er det en kamp, hvor de ikke kommer til at have udgangspunkt i at være taktiske, og de tager til Parken for at gå efter at vinde kampen, ligesom det også skete sidste gang, at de var der med en 3-1 sejr tilbage i august.

- Vi kan stadig godt erindre, at det er lykkes for os før, selvom det er et svært sted. Men altså, vi prøver ikke at spille en taktisk kamp fra start af, og så er der ingen tvivl om, at det godt kan være, at man undervejs afhængigt af kampforløbet og resultatet på måltavlen, at man spiller noget mere taktisk og prøver at få et resultat, der er hensigtsmæssigt. Men så prøver vi også - fordi det er det, vi er bedst til - at prøve at vinde kampen fra start af, fortæller Kent Nielsen.

I FCK har man fået Vavro klar til kampen. Læs mere om det her.