Video : Tipsbladet
Superliga

Kent Nielsen irriteret: Den dårligste præstation

Det har længe været svært for Silkeborg, men mod FC Nordsjælland ramte de det laveste niveau, mener Kent Nielsen.

Silkeborg har ikke vundet i otte kampe i træk i Superligaen, og senest blev det til et 1-3-nederlag til FC Nordsjælland. Det betyder, at de med to kampe tilbage af grundspillet er fire point fra linjen, der skiller top-seks med bund-seks.

Det er dog ikke noget, som SIF-cheftræner Kent Nielsen frygter at de ryger under, fortæller han i et interview med TV3 Sport kort efter slutfløjt.

- Det er jo noget, som fylder meget hos jer, siger han, ligesom han erkender, at de dog er ved at give eksperterne ret i, at der ventede fem svære kampe for dem på denne side af vinterpausen.

- Men når det er sagt, og det er det, jeg godt kan blive irriteret af. Det her er vores dårligste præstation. Når jeg kigger på vores præstation mod først og fremmest FCK, som stort set er tæt indtil FCK kommer foran efter 65-70 minutter - og hvor vi har chancer for at komme foran, forklarer Kent Nielsen.

Han peger desuden på, at det også i nederlaget til Vejle var en kamp, hvor de havde deres muligheder, men at de ikke har været dygtige nok, og det står nu klart for ham, hvad der venter for dem.

- Det her var en rigtig dårlig præstation. Den skal vi have lagt hurtigt ned, fordi for at sandsynliggøre at få point mod AGF, som vi tror på at der er gode muligheder for, så skal vi op på et niveau, forklarer Nielsen.

Endvidere husker han godt, hvordan snakken var tidligere på sæsonen handlede om, hvorvidt de mon var mesterskabskandidater.

- Og vi sagde 'prøv lige og hold engang, vi er lille Silkeborg'. I enkelte kampe og perioder kan vi godt godt konkurrere med de store. Over den lange bane kommer vi også til at løbe ind i perioder, hvor vi ikke er ligeså dygtige, fordi vi er så afhængige af at ramme vores max. Vi har ikke de bedste spillere, vi har et solidt hold, siger han og fortsætter:

- Så er det rigtigt, at vi ikke har vundet i de her otte kampe, men sluttede efteråret af med at komme i pokalsemifinalen, så det var en fin succesoplevelse. Og som jeg siger, så har nogle af oplevelserne været i orden. Men vi har ikke været skarpe skråstreg dygtige nok. Og det er det, vi slider med. Vi tror også, at vi har det i os. Men det kræver meget arbejde, lyder det fra Kent Nielsen.

Endelig peger han på, at det handler om ikke at lade sig påvirke af, hvad andre mener.