• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

KEP: Så dårlig teknik skal straffes

Foto: Getty Images

SønderjyskE-spillernes evner i luftrummet er ikke noget, der imponerer Kenneth Emil Petersen.

Af Oliver Okstrøm

I søndagens kamp mellem SønderjyskE og FC København var der tre situationer, hvor sønderjyderne havde hånd på i eget straffesparksfelt. Ved den sidste dømte dommeren straffespark.

De tre eksempler er noget, som den tidligere Superliga-forsvarsgeneral Kenneth Emil Petersen slet ikke kan forene sig med. Det gør han klart i Onside på TV3+.

- Jeg bliver bare lige nødt til at sige, at det her er situation nummer tre for SønderjyskE, hvor der er lignende situationer, hvor de ikke får clearet den ordentligt, og hvor hånden på en eller anden måde spiller en rolle. Altså, man bliver nødt til som forsvarsspiller - når man går op i sådan en der. Han er ikke engang presset - så skal man have timingen i orden, siger han og fortsætter:

- Det er jo teknik på horibelt lavt niveau. Jeg har det sådan, at sådan noget skal straffes. Man kan jo ikke have armene svævende derude. Men det er jo reglen, som vi skal være efter, lyder det fra Kenneth Emil Petersen.

Endvidere fortæller han, at SønderjyskE også må forsvare bedre for at undgå at komme i de situationer, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

Straffesparket blev desuden brændt af Jonas Wind, hvor sønderjydernes Søren Reese havde en finger med i spillet. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020