Video : Tipsbladet
Superliga

Kevin Mensah: Det vigtigste er at få nogle kilometer i benene

Brøndbys Kevin Mensah ser et klart formål med at spille testkampene for tiden.

Brøndby er ligesom resten af Superliga-mandskaberne i øjeblikket i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson, hvilket også betyder, at der bliver spillet testkampe rundt omkring.

I de kampe understreger BIF-spilleren Kevin Mensah, at det er vigtigt at vinde de kampe og ramme hinanden, men at det alligevel er mere afgørende at få nogle minutter i benene. Det fortæller han i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

Læs også:Efter krisemøde: Fansene i Wass' klub vil afsætte præsidenten

- Vi havde selvfølgelig nogle taktiske ting, som vi havde arbejdet på, og som vi gerne ville prøve af  i kampen i går. Men det vigtigste var stadig at få nogle kilometer i benene og straffe de omstillinger, som kommer i løbet af kampene, siger han og fortsætter:

- Det taktiske oplæg var ikke helt dybdegående, for det er selvfølgelig ikke der, hvor vi er endnu. Nu har vi en kamp mandag (mod OB, red.), og det bliver helt sikkert meget mere taktisk, i og med vi har været i gang i to uger efterhånden, lyder det fra Mensah.

Læs også:Avis: Simon Makienok afviste OB

Endvidere peger han på, at det er godt at få spillet noget fodbold i stedet for at bruge tid på at løbe rundt inde i en skov og løfte tunge vægte. Samtidig har han bemærket, at modstanderne er meget motiverede for at møde dem.

Næste testkamp for Brøndby spilles mandag mod OB.

Læs også:Medie: Kenneth Zohore vil skifte - flere klubber har vist interesse

Læs også:Ronnie Schwartz har langt til spilletid i FCM: Ønsker ikke at skifte

Læs også:Bjur om pladsen på venstre wingback: Lidt en omvæltning