• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Avis: Dortmund forlængede hemmeligt med Sancho

Foto: Getty Images

Ifølge Kicker forlængede Jadon Sancho og Borussia Dortmund hemmeligt samarbejdet for ét år siden.

Af plbold.dk

Jadon Sancho er det helt store samtaleemne på den engelske rygtebørs, og har været det siden opblomstringen i Borussia Dortmund.

I skrivende stund er der snak om, at Borussia Dortmunds interne deadline for en handel - i dag - har gjort, at man ikke længere vil sælge offensivspilleren.

Anderledes håbefulde er Manchester United, men de har tilsyneladende ikke kendt til alle detaljer i sagen. Kicker skriver nemlig mandag, at Jadon Sancho og Borussia Dortmund hemmeligt forlængede kontrakten sidste år.

Sidste år forlængede Sancho nemlig hemmeligt kontrakten, som ellers stod til at løbe ud i 2022, indtil 2023, hvilket betød, at han modtog en klækkelig lønforhøjelse. 

Dette blev gjort for at belønne englænderens præstationer i klubben, men har altså været holdt hemmeligt for at Dortmund-direktionen har kunnet været i stand til at holde på Sancho i år uden at frygte, at man ikke kan få samme pris for ham næste sommer.

I stedet er Dortmund-ledelsen i en overvejende stærk position forud for en potentiel handel næste sommer, da det ifølge mediet ikke kommer yderligere på tale i år. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus