• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kirkevold forlænger med Hobro frem til 2021

Kirkevold forlænger med Hobro frem til 2021
Foto: Rene Schutze/Getty Images

Men selvom der nu er kommet et nyt papir på forholdet mellem Kirkevold og Hobro, så tror sportschef Jens Hammer Sørensen ikke på, at nordmanden bliver i klubben igennem hele kontrakten.

Af Oliver Okstrøm

Pål Alexander Kirkevold har i denne sæson været enormt værdifuld for Hobro, og han har nu forlænget sin kontrakt med klubben frem til 31. december 2021, og det er noget som de kan bruge til noget i oprykkerklubben.

Det gør Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen klart på klubbens hjemmeside.

- Jeg er vanvittig stolt over den her kontraktforlængelse. Pål er en fantastisk dygtig angriber, hvilket han jo har bevist for hele fodbold-Danmark i denne sæson. Vi har gennem tiden haft mange dygtige angribere i Hobro, men ingen så dygtige som Pål. På Påls vegne er jeg også glad for, at fremtiden nu er på plads, så der kan falde ro over hele situationen, så Pål kan koncentrere sig fuldt ud om spillet på banen, siger Jens Hammer Sørensen.

Selvom kontrakten er lang, så gør Jens Hammer Sørensen det dog også klart, at han ikke regner med, at hans norske es bliver i klubben i alle årene.

- Det er han simpelthen for god til, og hvis den rette klub kommer på banen med henblik på at hente ham, så stiller vi os ikke i vejen for et salg, siger sportschefen. 

For Kirkevold selv gør han det klart, at der faktisk havde været interesse fra andre klubber, men at han har det fantastisk i Hobro, hvor han spiller hver weekend, hvilket har stor betydning for nordmanden.

- Hvis jeg skal væk, skal der et rigtig godt tilbud til, og det føler jeg ikke, der har været. Der har været meget fokus på min fremtid, og jeg er glad for, at den nu er afklaret, så jeg kan koncentrere mig om at spille fodbold.  Det er en dejlig følelse og fornemmelse, jeg sidder med her efter kontraktforlængelsen, siger Kirkevold.

Efterårssæsonen har da også været helt i top for Kirkevold, der er blevet udtaget til det norske landshold, ligesom han også har slået rekorden i Superligaen for flest kampe i træk med scoringer. Her blev det til 11 kampe i træk for Kirkevold, der samlet i denne sæsons Superliga har lavet 13 mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus