Video : Tipsbladet
Superliga

Klubben bekræfter: Alexander Bah solgt i historisk handel

SønderjyskE har solgt Alexander Bah for et rekordbeløb. Køberen er Slavia Prag.

Ganske som ventet skifter Alexander Bah fra SønderjyskE til Slavia Prag. Det bekræfter den danske klub på sin hjemmeside.

Klubberne oplyser ikke transferbeløbet, men mandag skrev Ekstra Bladet, at det omtalte beløb lå på godt 13 millioner kroner.

SønderjyskE bekræfter trods alt, at der er tale om et rekordsalg for klubben.

- Vi er først og fremmest glade på Alexander Bahs vegne, for det har været et brændende ønske for ham at lave et stort skifte til udlandet, men vi er også meget stolte af dette salg, som er en historisk stor handel for vores vedkommende.

- Handlen viser, at SønderjyskE har rykket sig som klub, og vi er kommet op i en anden liga, når det kommer til at sælge spillere. Vi behøver ikke længere at sælge til første interesserede klub, men vi kan sælge til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt, og denne gang passer det hele sammen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

23-årige Alexander Bah nåede 73 kampe og otte mål for SønderjyskE. Hos Slavia kommer han til at stifte bekendtskab med Europa League, da holdet møder Leicester City i 1/16-finalerne.

- Bah har virkelig fortjent det her skifte. Han er en fantastisk spiller og en stor personlighed, der virkelig har gjort indtryk på og uden for banen i SønderjyskE. Han har en stor træningsiver, han spiller med hjertet, og han har en enorm power og vilje. Nu tager han et fortjent skridt videre i sin karriere, og jeg tror, at det kun kommer til at gå yderligere frem ad de kommende år, siger Hans Jørgen Haysen.

Bahs kontrakt med Slavia Prag løber til 2025.