• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Knæskadet AGF-spiller: Ingen horisont for comeback

Foto: Getty Images

Frederik Tingager vil ikke sætte en tidshorisont for, hvornår han kan være tilbage igen.

Af Oliver Okstrøm

AGF er for tiden hårdt ramt af en blanding af skader og sygdom. En af dem, som har været udsat for begge dele, er forsvarsspilleren Frederik Tingager, som både har en knæskade og har haft coronavirus.

Netop den blanding fik et uheldigt udfald. Det fortæller AGF'eren i et interview med Århus Stiftstidende.

Her kommer han ind på, at knæet begyndte at drille allerede tilbage i november. Dengang satsede man på, at vinterpausen ville klare problemet, men en kombination af covid 19-smitte og for hård træning fik den gamle skade til at dukke op igen.

Efter de to første kampe af foråret kunne Tingager godt mærke, at knæet ikke reagerede ordentligt, og han har siden siddet udenfor. Fremtiden er svær for ham at spå om, men det ser bedre ud, fastslår han.

- Der er ingen horisont for et comeback lige nu. Som fodboldspiller kan du hurtigt blive skuffet hvis du sætter dig en tidshorisont, så det har vi ikke valgt at gøre, siger AGF-forsvarsspilleren til avisen og fortsætter:

- Vi skulle hen til et sted, hvor knæet ikke reagerede overhovedet, og lige nu går det rigtig godt hvad det angår. Jeg kan se lyset for enden af tunellen, lyder det fra Frederik Tingager om fremtiden.

Tingagers forsvarskollega Niklas Backman har ligeledes været ramt af problemer med en knæskade. Her går det nu meget bedre. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus