• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Knust Joakim Mæhle med opfordring til AaB's fans

Foto: Getty Images

Den tidligere AaB-dreng Joakim Mæhle begræder klubbens nedrykning, men han kommer også med en klar opfordring til klubbens fans.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Joakim Mæhle har mange gange vist stærke følelser overfor hjerteklubben AaB.

De blev igen bragt i spil lørdag eftermiddag, da han kunne se AaB rykke ud af Superligaen for første gang nogensinde. Det blev en realitet, da man hjemme på Aalborg Portland Park blev besejret med 0-1 af Silkeborg IF.

Skuffelsen lyste ud af AaB's spillere ved slutfløjt, og fra sofaen gjorde den helt sikkert det samme hos Joakim Mæhle.

- Hold kæft hvor gør det ondt... Resultatet af mange års dårlig ledelse og dårlige beslutninger. Forhåbentligt bliver der ryddet godt og grundigt op i klubben, skriver han i et opslag på Twitter.

Efter slutfløjt lyste utilfredsheden også ud af klubbens fans, som både gennem pibekoncert og tifoer langede ud efter et slagent AaB-hold. Joakim Mæhle kan sagtens sætte sig ind i fansenes frustrationer, men han kommer også med en klar opfordring til dem.

- Hatten af for AaB's fans i denne sæson. Hold jer væk fra deres indbakker, skriver landsholdets højreback også i sit opslag på Twitter.

Joakim Mæhle har sin fodboldopdragelse i AaB, inden han i 2017 forlod klubben til fordel for KRC Genk. I dag spiller han i Atalanta, hvor han efter et par svingende sæsoner har fundet melodien i løbet af foråret.

Herunder kan du læse Joakim Mæhles besked til AaB.