• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

AaB-fans rasende: Voldsomt budskab til spillerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lucas Andersen var tom for ord, da han blev placeret foran mikrofonerne, da nedrykningen til 1. division blev officiel. Alt imens gav AaB's fans deres mening til kende over fiaskoen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

- Tom...

Sådan lød det fra Lucas Andersen kort efter slutfløjt i et interview med Viaplay, hvorefter det blev efterfulgt af en tænkepause og et forsøg på at synke klumpen i halsen.

Derfra forsøgte han at sætte ord på nedrykningen til 1. division, som blev en realitet, da man tabte 0-1 til Silkeborg IF i Superligaens sidste spillerunde lørdag eftermiddag.

- Jeg synes, at vi i første halvleg er gode. Vi kommer frem til chancer og prøver. Det er ikke godt nok. Vi får overhovedet ikke lagt det tryk, som vi gerne vil... Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige.

Mens Lucas Andersen havde svært ved at sætte ord på, hvad han havde været en del af i 90 minutter, så var klubbens fans markant mere klare i mælet efter slutfløjt.

- Vesttribunen var der til det sidste. I var der ikke, da I skulle bevise det. I er ikke logoet værdigt. Nedrykningen er på jeres kappe, var ordlyden på et banner fra klubbens fans på Vesttribunen, som blev underbygget af sort røg.

Alt imens blev interviewet med Lucas Andersen afbrudt, da situationen ikke blev vurderet sikker for AaB's spillere. Det blev kun understreget af, at Younes Bakiz røg i ordklammeri med klubbens fans.

På billedet nedenfor kan du se billedet af AaB-fansenes banner.