Superliga Oliver Okstrøm

Kold Sørensen om afgange: Ville af med dem

Foto: Getty Images

Der er ikke så meget pjat med Peter Sørensen.

Af Oliver Okstrøm

Superligaens bundpropper fra Vejle har i dette transfervindue sagt farvel til seks spillere, og senest er det blevet til en afsked med russerne Ivan Repyakh og Aleksey Cherno.

I et interview med campo.dk kommer Vejle-cheftræner Peter Sørensen ind på, hvad der ligger til baggrund for de mange exits.

- Det har helt klart været et mål for mig, at vi skilte os af med spillere i det her transfervindue. Vi har haft en for stor trup og for mange, som ikke har været gode nok, lyder det fra Peter Sørensen.

Han kan samtidig se, at vejlenserne har hentet folk som Lucas Hägg Johansson, Raúl Albentosa og Ebenezer Ofori ind på holdet.

Selvom de er nye, så har Sørensen dog ikke tænkt sig at give dem forlommer. I stedet må de indfinde sig med det simple princip, at hvis andre spillere er bedre, så er det dem, der kommer til at spille.

Dog understreger cheftræneren, at de tre nye spillere alle har et godt niveau, og at den svenske målmand Lucas Hägg Johansson sagtens kan komme ind og udfordre Alexander Brunst om pladsen mellem stængerne.

Senest er en af klubbens profiler Saeid Ezatolahi dog også sendt på udleje. Læs mere om det her.