• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kontraktfri Kanstrup i kontakt med flere klubber: Ingen danske blandt dem

Foto: Jan Christensen/Getty Images

SønderjyskE-anfører Pierre Kanstrups kontrakt udløber om en måneds tid, og han har interesse fra flere klubber. Der er både tale om nogle i Europa og uden for, men ikke i Danmark.

Af Anders Dehn

Det ligner et SønderjyskE-exit for Pierre Kanstrup. Hans kontrakt med klubben udløber, når juni bliver til juli, og før søndagens kamp mod Brøndby IF var han én af fire spillere, der fik afskedsblomster.

Ender det med et farvel til SønderjyskE, fortsætter karrieren dog næppe i Superligaen. Klubbens anfører er således i kontakt med en række klubber, men ingen af dem er danske.

Læs også: Trods afskedsblomster: Årets Spiller holder døren på klem for SønderjyskE

- Jeg vil ikke udelukke noget, men jeg har aftalt med Haysen (sportschef med fornavnet Hans Jørgen, red.), at jeg undersøger, hvilke muligheder jeg har. Hvis SønderjyskE finder en anden midtstopper, er døren lukket for mig, men det er ikke definitvt endnu, siger han ifølge Der Nordschleswiger.

- Jeg har ikke nogen kontrakttilbud, som jeg bare skal underskrive, liggende, men jeg er i kontakt med nogle klubber. Der er ingen danske. Det er nogle klubber i Europa, men også uden for Europa. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt.

Det er ikke kun Kanstrups fremtid, der er usikkerhed omkring. Det samme gælder Johan Absalonsen, som efter Brøndby-kampen åbnede en dør på klem for at blive i SønderjyskE, men som også lød som en mand på vej videre.

SønderjyskE har én kamp tilbage i sæsonen. Det er søndagens udekamp mod FC København.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020