Video : Tipsbladet
Superliga

Kræver Brøndby-spillere solgt: De er ikke gode nok

Brøndby IF bør skille sig af med ti spillere, lyder vurderingen.

Står det til Peter Sørensen, skal Carsten V. Jensen i gang med en enorm udrensning.

Hverken Henrik Heggheim, Rasmus Wikström, Christian Cappis, Sebastian Sebulonsen, Frederik Alves Ibsen, Marinus Larsen, Marko Divkovic, Carl Björk, Joe Bell eller Josip Radosevic er gode nok til at spille for Brøndby og bør derfor blive solgt.

Det siger Sørensen i TV3+' optakt til kampen mod Silkeborg IF i søndags.

- Hvem af de her spillere ville spille for FCK? Hvem ville spille for Nordsjælland? Jeg tror ikke, der er mange, de vil have. Jeg synes ikke, de er gode nok til at være på det hold.

- Med dem her - hvis vi skal kalde dem B-spillere for bænk eller bredde - synes jeg, der skal luges ud, og så skal man bruge nogle af de penge. Man har givetvis nogle penge i forvejen, men så kan de blive sendt nogle steder hen, hvor de ikke bare skal fylde op og ikke kun skal pudse bænken.

- Så skal man tage nogle spillere ind fra den hylde, 'CV' har hentet fra for nyligt - nemlig Vallys, Evjen, Hedlund, Ohi, Wass. Det er det niveau, der skal ind på Brøndbys hold, så de kan de kan etablere sig som et top tre-hold - og her synes jeg, der er for mange, som ikke hører hjemme i truppen.

Hør Peter Sørensen snakke udrensning i Brøndby i videoen over artiklen.