• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Michael Krohn-Dehlis agent, Søren Lerby, bekræfter at der er interesse for Brøndby-profilen fra den italienske Serie A.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Det er ikke nogen hemmelighed at Brøndbys største profil, Michael Krohn-Dehli, har et ønske om at prøve talentet af i udlandet endnu engang. Den tidligere Ajax Amsterdam-spiller vil gerne afsted allerede i dette transfervindue, men har er stadig at finde på den københavnske vestegn.

Her kan han også meget vel ende med at blive, men i de seneste dage er rygterne begyndt at løbe. Rygter om klubber fra den italienske Serie A. Ifølge italiensk presse er både Bologna og oprykkerne fra Siena interesseret i Krohn-Dehli, og nu fortæller landsholdsspillerens agent, at der ganske rigtigt kan være noget om snakken.

- Der er ikke noget konkret, men vi har hørt om interessen fra vores kontakter i Italien, siger Søren Lerby til tipsbladet.dk.

Der er imidlertid fortsat meget langt til en eventuel handel. Interessen fra Italien er på begynderstadiet, og Brøndby slipper næppe klubbens kreatør med mindre et endog meget stort bud lander i Ole Bjurs mailbox. Udover de italienske klubber følger også flere hollandske klubber Michael Krohn-Dehli tæt.