• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Kryptisk Roony Bardghji: Jeg har ikke hørt alt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Roony Bardghji er ikke meget for at fortælle om sine bejlere.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København sikrede sig i januar Roony Bardghji på en lang kontrakt.

Den svenske juvel havde oprindeligt kontraktudløb ved udgangen af 2023, men tilbage i januar lavede man en treårig forlængelse, så man har ham på kontrakt frem til 2025.

- Det føles som det rette for mig. FCK har altid føltes rigtigt. Jeg føler mig ikke 100 procent klar [til at tage afsted, red.]. Jeg vil gerne udvikle mig så meget som muligt først. Jeg vil spille og udvikle mig, så jeg er klar til at tage det næste skridt senere, siger Roony Bardghji til Expressen.

Roony Bardghji blev allerede før han skiftede til FC København rygtet til nogle af Europas allerstørste klubber. Det fortæller blot en historie om et ekstraordinært talent, som man ikke kan holde i FCK for altid.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om det allerede var et tema at skifte klub i januar, inden han skrev under på forlængelsen med hovedstadsklubben.

- Jeg ved ikke, om jeg vil gå ind i det. Men helt ærligt så har jeg ikke hørt alt [om interesserede klubber, red.]. Mine forældre forsøger ikke at fortælle mig så meget, så jeg kan fokusere på fodbolden.

- Som jeg sagde så har det altid været relevant at blive i FCK. Der har ikke været meget fokus på, hvem der gerne vil have mig.

Roony Bardghji, 17 år, har efter tilgangen af Diogo Goncalves haft noget længere til spilletid sammenlignet med efterårssæsonen. Svenskeren tager dog udfordringen med ophøjet ro.

Tre mål i 13 kampe er det blevet til for stortalentet i denne sæson. Han fik sit helt store gennembrud under Jess Thorup i efteråret 2021.