Video : Tipsbladet
Superliga

- Kunne godt mærke, der var noget andet i luften

Brøndby havde enormt mange fans med på det udsolgt JYSK Park, og det kunne sagtens mærkes - også af modstanderne.

JYSK PARK (Tipsbladet) Brøndbys fans fik en hel endetribune at boltre sig på på JYSK Park, og det var noget, som fik hele det fyldte stadion til at løfte sig. 

Især efter slutfløjt og gæsternes sejr blev det endnu mere synligt, hvor utroligt mange fans, de blågule havde med sig, for også på langsiderne var der tilhængere af holdet fra Vestegnen, og der blev festet løs over sejren. 

Hos hjemmeholdet, der havde meget mindre at spille for end guldkandidaterne, var det også til at mærke, at der kom et massivt tryk fra gæsternes fans. 

- Man kunne godt mærke, at der var noget andet i luften, og det var virkelig fedt. Et udsolgt JYSK Park - det var bare fedt. Resultatet var bare ikke lige det bedste, siger Silkeborg-angriberen Tonni Adamsen efter 0-2-nederlaget.  

- Brøndby er kyniske i de første 20 minutter, det er bare ærgerligt for os. Jeg synes, at vi skaber lige så mange chancer som Brøndby, hvis de kunne score to, kunne vi også. Men de står godt i kæderne og er svære at åbne op, forklarer han. 

Det var Nicolai Vallys, der åbnede scoringen, og allerede efter 21 minutter havde Filip Bundgaard lukket opgøret med sin første scoring i Brøndby-trøjen: 

- Jeg har ventet på at få min start og score, og det er klasse, siger han om målet, hvor Yuito Suzuki meget uselvisk spillede sin holdkammerat fri til scoring: 

- Jeg forberedte mig bare på, at bolden ville komme, og han lagde den ind, og det var bare dejligt. Vi spiller hinanden gode, siger han om bolden, der bare skulle sættes en fod på. 

Også Filip Bundgaard kunne ikke lade være med at være begejstret over de mange fans fra Brøndby, selv om han efterhånden må være vant til den gode opbakning. 

- Det var kæmpe stort. Der var så mange fans, som havde taget turen hertil. Jeg har det bare fantastisk.  Jeg blev i hvert fald overrasket til sidst, da vi fejrede det - hvor mange der egentlig var. Det var vanvittigt at se. Der var lige pludselig flere, end jeg troede. 

Brøndby vil med en sejr over AGF i sidste spillerunde have vundet guld.