Video : Tipsbladet
Superliga

Landsholdsmålmand frier: Jeg vil til Superligaen

Australsk landsholdskeeper drømmer sig til Danmark og håber på, at en Superliga-klub vil give ham en chance.

Det er et åbent frieri til de danske klubber, der er på keeper-jagt.

For mens flere Superliga-klubber leder efter målmænd, er den australske landsholdsmålmand Paul Izzo klar i mælet.

Han vil gerne til Danmark.

- For mig er Superligaen en meget interessant liga. Jeg har spillet i europæisk fodbold før, og jeg har en stor drøm om at komme tilbage og vise, at jeg kan bygge endnu mere på efter den måske bedste sæson i min karriere, siger Paul Izzo.

Den 29-årige italiensk-australske målmand har godt nok ikke fået landsholdsdebut for Australien, men blev udtaget for første gang til den seneste landsholdssamling.

Det skete efter en sæson, hvor han var stærkt medvirkende til, at Melbourne Victory vandt sølv i A-League, som den bedste række i Australien hedder.

- Vores sæson var fantastisk for os, især for mig, fordi jeg aldrig har været bedre, og jeg bidrog til at komme i finalen. Det gav mig også en landsholdsudtagelse, og jeg snakkede med dem om, at det ville være meget nemmere for mig at blive udtaget igen, hvis jeg skiftede til en liga i Europa. Det kunne være fedt, hvis det blev Superligaen.

- Jeg har hørt meget godt om dansk fodbold fra Nikola Mileusnic, som er en af mine gode venner. Han var i Randers og har talt varmt om det. Det samme gælder Mustafa Amini. Jeg savner også at spille i en liga med mere på spil, for man kan jo ikke rykke ned i Australien, og der er maks. 27 runder.

Paul Izzo har været i sin nuværende klub siden sommeren 2022, hvor han skiftede fra græske AO Xanthi, og kontrakten går et år endnu, men det mener han, at der kan findes en løsning på.

- Jeg er ikke kommet til klubben for at være her i lang tid, men for at få vist mig frem og få stået en masse kampe. De ved godt, at min ambition er at komme til udlandet og helst Europa igen.

Står det til ham selv, kunne det være i Danmark.