Video : Tipsbladet
Superliga

Lang karantæneliste: Ni mand er ude i den kommende runde

Vi er i den afsluttende del af sæsonen, og det betyder, at flere og flere spillere er i karantænefare. I den kommende runde må ni spille tage plads på tribunen.

Der er mange afgørende kampe på programmet i den kommende runde i Superligaen - den slags kampe, man for alt i verden ikke vil gå glip af.

Det er der alligevel en lang række spillere, der må indstille sig på. Karantænelisten er således meget lang til 30. spillerunde - hele ni spillere må nøjes med at se til fra tribunen.

Læs også:Superliga-rivaler viser interesse for OB's Max Fenger

I den afsluttende del af sæsonen er det bestemt ikke unormalt, at det vælter ind med karantæner, og flere store navne er fraværende.

Mest markant er FC Københavns fravær af anfører Carlos Zeca i søndagens guldduel mod FC Midtjylland. Grækeren ragede et gult kort til sig mod Brøndby IF og må afsone karantæne - det samme må i øvrigt FCM's centrale midtbanemand Jens-Lys Cajuste.

Læs også:Medie: Danske klubber lurer på angriber fra Östersund

Silkeborgs Kees Luijckx afsoner den første af to karantænedage, mens den tidligere SIF'er og nuværende Hobro-spiller Simon Jakobsen afsoner den sidste af to karantænedage. 

De øvrige spillere i karantæne er Jakob Ahlmann, AaB, Nicolai Poulsen, AGF, Patrick Banggaard, SønderjyskE, Alhaji Kamara, Randers FC, og Brøndby-spilleren Jesper Lindstrøm.

Runden sparkes i gang fredag aften med et opgør mellem AGF og AaB. 

Læs også:Avis: Superligaen arbejder på at spille i juledagene

Læs også:Hobro-spiller er blevet forhåndsudtaget til landsholdet: Det er helt vildt

Læs også:Kolding-ledere angreb dommeren verbalt efter nederlag