Langskudsdrøn sikrer Manchester City snæver sejr

Kyle Walker stod for kampens eneste scoring, da Manchester City lørdag vandt 1-0 over Sheffield United.

Manchester City sikrede sig med hiv og sving tre point, da holdet lørdag var på besøg hos Sheffield United i Premier League.

Dermed tog mandskabet tre vigtige point i topstriden i den bedste engelske række. Inden lørdagens kamp havde det lyseblå Manchester-hold blot vundet et af sine seneste fire Premier League-opgør.

Med sejren ligger City nu på ottendepladsen med 11 point efter seks kampe.

Sheffield ligger i den helt tunge ende af tabellen på en næstsidsteplads. Det er blot blevet til et enkelt point i syv kampe.

Manchester City indledte opgøret med Riyad Mahrez og Raheem Sterling på de to kanter og med 20-årige Ferran Torres som angriber. Torres var valgt i fraværet af de skadede spydspidser Sergio Agüero og Gabriel Jesus.

Det var dog ikke de offensive kræfter, der sørgede for Citys sejrsmål. Det var i stedet backen Kyle Walker, der kom på måltavlen efter knap en halv time.

Den 30-årige forsvarsspiller modtog en bold fra Kevin De Bruyne og lagde den fint til rette for sig selv et par meter fra feltet. Herfra hamrede han til bolden, der susede fladt over i det lange hjørne.

I anden halvleg havde Sheffield United flere gode perioder, mens City havde svært ved for alvor at få spillet til at hænge sammen.

Med godt 20 minutter tilbage af kampen lagde Sheffield-nordmanden Sander Berge en bold skråt tilbage til John Lundstram. Englænderen skød mod mål på sin første berøring, men afslutningen fløj over mål.

Mod slutningen af kampen havde City også optræk til en anden scoring, men det blev ved 1-0. Dermed kunne gæsterne fejre tre tiltrængte point, mens Sheffield må ærgre sig over ikke at få noget ud af en ellers fin indsats.

Chelsea uden danske Andreas Christensen i truppen var også på pointjagt i bestræbelserne på at holde trit med ligaens top, og på udebane vandt Chelsea lørdag 3-0 over Burnley.

Dermed nåede Chelsea op på 12 point på fjerdepladsen.

Hakim Ziyech bragte gæsterne foran 1-0 midtvejs i første halvleg med en flad afslutning fra kanten af feltet. Kurt Zouma bragede Chelsea på 2-0 efter en god time på et hovedstød, inden Timo Werner 20 minutter før tid sikkert øgede til slutresultatet 3-0.