• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

- Lavede flere fejl end Jung i mesterskabssæsonen

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Kevin Tshiembe får hård kritik efter sin mareridtspræstation i søndagens nederlag til SønderjyskE.

Af Jacob Quvang

Brøndby hentede i sommer Kevin Tshiembe fra Lyngby, og midtstopperen har overordnet leveret fint på et Brøndby-hold, som kæmper med tingene i øjeblikket. 

I søndagens nederlag til SønderjyskE spillede han dog med længder sin dårligste kamp i Brøndby-trøjen, da han gang på gang lavede fejl. Derudover lænede han sig op ad en udvisning i en skrækkelig første halvleg, som også betød, at han blev erstattet af Tobias Børkeeiet ved anden halvlegs start. 

Tshiembes mareridtspræstation fik da også Discovery-eksperterne Lars Jacobsen og Flemming Povlsen til at revse forsvarsspilleren i nedtaktsstudiet efter kampen

- Det var iøjnefaldende, hvor nemt det var for Prosser at sætte ham af. Jeg roste ham i starten af kommenteringen, fordi jeg synes, at han har gjort det godt for Brøndby. Men antallet af fejl, han leverede i dag (i går, red.) overstiger næsten det, som Jung lavede i hele mesterskabssæsonen, konkluderer Flemming Povlsen, der kommenterede opgøret. 

Han bakkes op af Lars Jacobsen, der fortæller, at Tshiembes præstation ikke var Brøndby værdigt. 

- Han havde en rigtig dårlig dag på kontoret. 

- Det var langt under, hvad man kan forvente af en Brøndby-spiller med alle de her fejl. Dårlige clearinger, dårligt afspil, diagonalafleveringer og en-mod-en aktioner, hvor han blev sat til vægs, og så balancerede han på kanten af det røde kort med sine aktioner. Jeg har ikke set ham dårligere, end jeg har set ham i dag (i går, red.), forklarer den tidligere landsholdsback.

Brøndby tabte kampen 1-0, og de forsvarende danske mestre har nu blot otte point efter de første ni spillerunder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020