Foto: Lars Ronbog // Getty Images
Superliga

Leeuwin inden Hobro: Det bliver helt sikkert et hårdt opgør

Ramon Leeuwin forventer en svær kamp når OB og Hobro krydser klinger søndag.

Ramon Leeuwin er tilbage i OB-truppen efter at have siddet over i de sidste to runder med karantæne, og selvom OB er inde i en god stime, så spår han, at det bliver en svær kamp på hjemmebane, når et af Superligaens bundhold besøger Odense.

Senest vandt OB 3-1 over FC Nordsjælland, og i dag kan man med en sejr spille sig helt op i subtoppen af Superligaen, og på den måde cementere sin position som et tophold i Superligaen.

For at det lykkedes, skal Hobro dog besejres først, og ifølge den hollandske forsvarsspiller, jamen så bliver det måske ikke så nemt:

Læs også:Spilforslag til NFL: Lions løber med det hele i Oakland

- Det bliver helt sikkert et hårdt opgør. De har spillet syv uafgjorte kampe i 3F Superligaen, og da vi spillede imod dem tidligere på sæsonen, var de svære at spille imod, så det bliver tæt på Nature Energy Park, siger Ramon Leeuwin til OB's hjemmeside, og fortæller samtidigt, hvor glad han er for at være tilbage i OB-trøjen efter at have set to kampe fra tilskuerpladserne.

- Det er altid slemt at se holdet fra lægterne, uanset om vi vinder, eller vi taber, så jeg er rigtig glad for at være tilbage.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - AGF

Leeuwin er tilbage, og selvom han spår en svær kamp for det stribede mandskab, jamen så tror han også på, at de kan overrumple Hobro-mandskabet, hvis bare holdet spiller, som de plejer.

- Vi skal spille, som vi altid gør på hjemmebane. Vi skal være aggressive, score mål og være et bedre hold, siger Leeuwin.

Kampen mellem OB og Hobro fløjtes i gang klokken 14:00.

Læs også:Emery om Aubameyang som anfører: Det er muligt

Læs også:Thomasberg inden Lyngby: Vi har revanche til gode

Læs også:Optakt: Randers FC - Lyngby Boldklub