Foto: Getty Images
Superliga

Legende er interesseret i at træne Superliga-klub

Den tidligere Manchester United-stjerne Jaap Stam er meget åben for at blive cheftræner i Superligaen, hvis muligheden byder sig.

Hvis der er en klub i den bedste danske række, der er interesseret i at ansætte Jaap Stam som cheftræner, så ser chancerne faktisk ganske gode ud. 

Den tidligere hollandske landsholdsstjerne er nemlig meget klar i sit svar på spørgsmålet om, hvorvidt han vil være overveje at blive cheftræner for en dansk Superliga-klub, hvis han skulle få tilbuddet. 

- Ja. Med det samme. Hvis de kommer i morgen, så sidder jeg nok også i flyet i morgen. For at tage en snak med dem. Jeg kan godt lide den danske mentalitet, siger Jaap Stam i et interview med Soccernews, udført i samarbejde med Tipsbladet. 

Jaap Stam er mest kendt for sin tid i Manchester United, hvor hollænderen spillede fra 1998 til 2001. Efter tiden i den engelske storklub tørnede Jaap Stam ud for Lazio, AC Milan og Ajax.

Som træner har Jaap Stam stået i spidsen for Reading, PEC Zwolle, Feyenoord og senest MLS-klubben FC Cincinatti. Og næste destination kan sagtens blive Danmark, lyder det fra den i dag 51-årige Jaap Stam. 

- Jeg kan godt lide kulturen i Danmark, og den måde, de griber kampene an. Jeg har arbejdet med og spillet sammen med mange danske spillere. Man kan se, hvordan disse spillere er, og det siger også noget om den danske mentalitet.

- Jeg synes også, at Danmark er et smukt land at bo i, så jeg er åben for ethvert job, hvis jeg skal være ærlig. 

Jaap Stams største trænerjob var i Feyenoord, hvor den tidligere forsvarsspiller kun nåede at være i fem måneders tid, inden han i oktober 2019 sagde op efter 4-0-nederlag til Ajax. 

Du kan se interviewet med Jaap Stam i afspilleren over artiklen.