Video : Tipsbladet
Superliga

Efter Lerager-interview: FCK har interne problemer

En udtalelse fra Lukas Lerager må være et tegn på interne problemer, vurderer eksperter.

FC København er kommet skidt i gang med mesterskabsslutspillet med nederlag til både Brøndby og FC Nordsjælland.

Det efterlader de forsvarende mestre seks point efter både Brøndby og FC Midtjylland og i en mindre krise inden søndagens kampe, og der er flere ting, som man skal have ændret på, hvis FCM skal besejres søndag aften.

- Noget mere vildskab og noget mere gejst i forhold til at ville hinanden. Det er det, der bliver vigtigt i dag, siger Lukas Lerager til Viaplay.

FCK-profilen bliver efterfølgende spurgt, om det er noget, klubben har manglet på det seneste.

- Det er lidt mere respekten over for hinanden, svarer Lerager kortfattet.

Ifølge Stig Tøftning kan udtalelsen udelukkende ses som et tegn på, at FCK døjer med nogle interne problemer. Det siger han i optakten til kampen mod FC Midtjylland.

- Der er nogle interne problemer, og der er måske nogle, som ikke har haft respekt for hinanden. Det kan vi da ikke tolke anderledes, når der kommer sådan nogle ord ud af munden på Lukas Lerager. Men vi kan da gisne alt det, vi vil, og så gætte på, hvad det går ud på.

Francis Dickoh vurderer, at for mange af københavnernes stjerner spiller for sig selv i øjeblikket.

- Jeg tror, det går ud på, at man spiller sin egen kamp derinde. At man ikke spiller som et hold. Han snakker meget om det der med energien og det der med at stå sammen, men man har også masser af individuel kvalitet på det her hold, og nogle gange, når der er lidt modgang, prøver man at hæve sig lidt ved at spille sin egen kamp. Det er det, der har kostet FC København rigtig mange gange.

- Når jeg ser de fejl, de har lavet, er det spillere, som tager skeen i den forkerte hånd ved netop at spille sin egen kamp, i stedet for at fællesskabet sørger for at den individuelle stjerne kan shine.

I afspilleren over artiklen kan du se interviewet med Lukas Lerager.