• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Liga-boss i kritik af regeringen: Planøkonomisk

Foto: Getty Images

Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen ønsker sig, at regeringen begynder at tænke lidt i løsninger, så der kan komme tilskuere på stadion igen.

Af Oliver Okstrøm

Divisionsforeningen har en stor test klar, som skal få 30.000 tilskuere ind til Superligaen fordelt på 10-15 kampe, hvor man skal undersøge smitterisikoen på stadions. Det er dog noget, som man skal have regeringens godkendelse af.

Den er dog ikke lige om hjørnet, og derfor appellerer Divisionsforenigens direktør Claus Thomsen for, at man vil tænke lidt anderledes. Det siger han i en debat på TV3+.

- Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig, at man gjorde sig nogle andre overvejelser, fordi vi mener, at man kan gøre det ansvarligt og forsvarligt. Det kunne aldrig falde os ind at gøre noget, som eksperter eller andre siger er sundhedsmæssigt uforsvarligt. Selvfølgelig vil vi ikke det, siger han og fotsætter:

- Men jeg tror også, at vi godt kunne tænke os, at man regnede på nogle andre ting også. Lige nu regner enheden jo også på det, som den får besked på. Det er jo den måde, som den fungerer på. Den får besked om at regne på dét, og så regner den på dét - og ikke alt muligt andet. Vi kunne godt tænke os, at man begyndte at regne på løsninger også, lyder det fra Claus Thomsen.

Her peger Divionsforeningens direktør på, at man blandt andet kunne se på, at de har nogle muligheder for at teste flere tusinde i forbindelse med kampene. 

- Der kunne jeg godt tænke mig, at man regnede på det og kiggede på løsningen. At man ikke kun kigger på, at hér er en sektor, og hér er en uddannelse. Det bliver en lille smule planøkonomisk, hvis jeg må være lidt fræk, fortæller Claus Thomsen.

Han understreger dog også, at man har en god dialog med regeringen om, hvad der skal ske. 

Divisionsforeningens forslag er man klar til at sætte gang i, hvis de får grønt lys af myndigheder. Læs mere om projektet her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus