Video : Tipsbladet
Superliga

Opkøbere fulgte nøje med: Der imponerer de bossen

De to yngste på holdkortet var også henholdsvis holdets bedste og blandt de bedste mod FC København, og det bliver der bidt mærke i.

HERNING (Tipsbladet): Hvis man havde smidt Darío Osorio med fødderne først i den nærliggende sø, man passerer på motorvejen på vej til og fra stadion ved Herning, kunne man mistænke den 20-årige chilener for at have lavet en hurtig fodfinte og så gået på vandet med sine kattepoter.

Den 20-årige chilener spillede en enestående flot kamp og scorede og skabte FC Midtjyllands to scoringer, og med lidt held havde 19-årige Franculino også fundet nettet mere end én gang.

Superliga-modstanderne må ligesom FC Midtjyllands forsvarsspillere til træning efterhånden være advaret om, at Franculino kan skrabe enhver bold med sig, og havde afslutningerne siddet bare en smule bedre, kunne Franculino have scoret et par mål.

Thomas Thomasberg har genopbygget FC Midtjylland på stor soliditet og disciplin i arbejdet sammen med, at de offensive enere har fået retning og rum, og FCM-cheftræneren var efter kampen særdeles godt tilfreds med det, han så fra Darío Osorio og Franculino.

- Fra starten her talte vi om, hvorvidt det kunne gå i presset, fordi han [Osorio] ikke har gået i en lige så god skole hvad det angår, siger Thomas Thomas Thomasberg.

- Der er jeg imponeret over det hårde arbejde, han har lagt for dagen, og positioneringen. Jeg synes, han har tillært sig det hurtigt sammen med Franculino.

- Jeg er imponeret over de to, lyder det fra FCM-cheftræneren.

- Det er en vanvittig flot præstation af Dario, og det sker på holdet præmisser, og det er jo fedt at se, siger Thomas Thomasberg.

En række udenlandske klubber var søndag til stede på stadion i Herning, og de fik en god fodboldkamp at se – læs mere om det her.