Lige inden skiftet: FCM-nyindkøb udgår med skade
Foto: Getty Images
Superliga

Lige inden skiftet: FCM-nyindkøb udgår med skade

André Rømer måtte tidligt forlade banen for Elfsborg med en skade lørdag.

FC Midtjylland har haft gang i svingdøren igen denne sommer, og en af de spillere, som er på plads er André Rømer. Det er dog sådan, at han først skifter til klubben på den anden side af weekenden.

Her er der dog udsigt til, at han kommer tilbage til den jyske hede med en skade. Svenske Fotbollskanalen kan berette, at han udgik med en skade i sin sidste kamp for Elfsborg lørdag eftermiddag.

Det var allerede efter 27 minutter, at Rømer måtte lade sig udskifte efter en duel, og han tog sig til knæet på vej fra banen.

I første omgang forsøgte han dog at spille videre, men det skulle hurtigt vise sig, at det ikke var muligt for den 30-årige midtbanespiller, som måtte overlade pladsen på banen til Ahmed Qasem.

Officielt skifter Rømer først 30. juli, hvor FC Midtjylland møder Silkeborg.

Han kommer desuden til at forlade sin svenske klub på førstepladsen i den bedste svenske række. Det er desuden ikke første gang, at han har været i FC Midtjylland, da han først har været på klubbens akademi og siden spillet 150 kampe for klubben. 

- Det var en nem beslutning at takke ja til Midtjylland. Jeg har været ni år i klubben, så vi kender hinanden. Jeg er mere selvsikker og moden i dag. Jeg har udviklet mig meget som spiller og menneske, og jeg er på mit højeste niveau netop nu, lød det fra ham ved offentliggørelsen af skiftet.

I FC Midtjylland er der desuden ingen tvivl om, at de skal konkurrere med FCK. Læs mere om det her.