• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lind: Irriterende at mine mål fyldte i medierne

Foto: Getty Images

Alexander Lind kalder desuden sig selv 'pisse ringe' i opgøret mod Randers.

Af Oliver Okstrøm

Alexander Lind havde scoret i syv kampe i træk forud for søndagens Superliga-kamp mod Randers. Men her stoppede det for ham i en kamp, hvor det ikke kørte helt for ham. Det var han da heller ikke sen til at indrømme efter kampen.

Det slog han fast i et interview med Viaplay.

- Jeg var pisse ringe i dag. Det var jeg godt nok, men det er jo ikke første gang, at jeg har været det, siger han og påpeger dog, at han dog har scoret mål før, selvom han havde været dårlig.

Endvidere nævner han sig selv som en tung 9'er, da han blev indhentet på en friløber, ligesom han mindes, at Randers-keeper Carlgren havde en 'sindssyg redning' undervejs i opgøret.

I perioden med de mange mål på samlebånd har der været en del opmærksomhed for Lind, og det lader ikke til, at det har været en udelukkende fornøjelse for ham, da det tager fokus fra holdets evner.

- Jeg må også lægge mig fladt ned og sige, at det er da lidt irriterende, at det fylder så meget i medierne sådan noget. Vi ligger på andenpladsen inden kampen starter. Jeg synes, at vi har et pissegodt hold. Jeg synes, at det tager lidt fra det, forklarer Alexander Lind.

I alt har han scoret ni mål i denne sæsons Superliga.

Søndag endte det dog uden mål og et nederlag på 0-1. Læs mere om opgøret her.