• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tipsbladets dom: Genialt - han fjernede spindelvæv

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vi er klar med Tipsbladets dom på opgøret mellem Randers FC og Silkeborg IF.

Af Kenneth Jensen

Randers FC - Silkeborg IF 1-0 (0-0)
1-0 Ernest Agyiri (79.)

Kampens bedste:
Randers FC:
Randers FC var klart bedst i opgøret, og der var stærke præstationer over hele linjen. John Björkengren spillede en rigtig stærk kamp på midtbanen, Wessel Dammers var god i forsvaret. Patrik Carlgren var god i målet. Men prisen går til Lasso Coulibaly, der bare fortsætter med at imponere, efter han i sommer blev udlejet fra FC Nordsjælland. Kantspilleren har masser af fart og udfordrer konstant. Han fik også bolden i nettet mod SIF, men målet blev annulleret for offside på Stephen Odey.

Silkeborg IF:
Midtjyderne spillede ikke en specielt god kamp, og man kunne i første halvleg takke én mand for, at man ikke var bagud: Målmand Nicolai Larsen. Den rutinerede keeper, der har gang i en flot sæson, lavede i første halvleg en mirakelredning på foden på en afslutning fra Simen Nordli, og lidt senere var det hans egen holdkammerat Tobias Salquist, der var ved at score selvmål. I det hele taget var Silkeborgs kaptajn rolig og sikker i sit målmandsspil. I anden halvleg kunne han ikke gøre noget ved Ernest Agyiris mål. 

Kampens værste:
Hele Silkeborg-holdet var simpelthen ikke mødt op til opgøret. Det må skuffe Kent Nielsen. Der blev lavet alt, alt for mange fejl, man savnede mod og spillede en rigtig skidt omgang. Og så glippede førstepladsen for midtjyderne, der også måtte se Alexander Linds stime med syv kampe i træk med mål blive brudt.

Kampens detalje:
Det var en rigtig dårlig kamp. Tæt på elendig. Men Randers FC leverede et enkelt moment, der var høj klasse over. Björn Kopplin kom til baglinjen og smed et indlæg i feltet. Det headede indskiftede Ernest Agyiri ind på fornem vis, uden chance for Nicolai Larsen. Den sad så flot og yderligt, at der blev fjernet spindelvæv i hjørnet af målet. Strålende scoring.