• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lind månedens spiller: De ser dig én gang om ugen

Foto: Getty Images

Kent Nielsen havde dog også godt med ros til sin topscorer.

Af Oliver Okstrøm

Superligaen har ofte måneder, hvor flere er med i kampen om at blive månedens spiller, men i september har det været umuligt at komme udenom Silkeborg-bomberen Alexander Lind.

Særligt efter, at han har scoret seks mål i løbet af måneden i landets bedste række. Derudover var han også stærk i august, og han er nu oppe på at have scoret i syv kampe i træk i Superligaen.

Ved overrækkelsen på Jysk Park fik Silkeborg-cheftræner Kent Nielsen sendt nogle ord afsted i et opslag på twitter mod sin angriber, hvor der blev plads til lidt sjov.

- Det jeg vil sige, det er, at dem, der er har valgt dig, det er dem, der ser dig én gang om ugen. Spøg til side, siger han og fortsætter:

- Det er imponerende for os, der har fulgt dig. Du har gjort, det der er sværest at lave i fodbold, mål. Fantastisk næse for det og stor effektivitet. Det må jeg rose dig for. Det er godt gået, lyder det fra Kent Nielsen.

Der var desuden også lidt råd og en påmindelse om, at han er afhængig af de andre.

- Sørg nu for at være sulten og nyde, at der er rigtig mange, som er med til at gøre dig god og som har en lille andel i det, selvom du har den største. Men du har et godt hold bag dig. Der er mange spillere, der knokler for det. Stort tillykke og fuldt fortjent, fortæller Kent Nielsen.

Samlet er Alexander Lind på ni mål efter ligeså mange kampe i Superligaen i denne sæson.

Senest har SIF-træneren også nedtonet Alexander Lind lidt. Læs mere om det her.