• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lindstrøm: Alle kunne være skiftet ud i pausen

Foto: Getty Images

Det haltede for Brøndby i første halvleg mod Randers, som endte med en 0-0'er.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby kunne tage førstepladsen med en sejr over Randers, men det blev i stedet til 0-0 i en kamp, hvor de blågule fra den københavnske vestegn havde deres vanskeligheder.

Sådan oplevede Brøndby-profilen Jesper Lindstrøm det også, gør han klart i et interview med TV3+.

- Første halvleg er slet ikke acceptabel, synes jeg. Presset på bolden er sgu skidt. Jeg synes, at vi kommer godt efter det i anden halvleg, og vi har også en masse chancer, og jeg synes, at vi kører powerplay til sidst. Vi mangler bare at putte den i kassen, siger han og fortsætter om, hvad der var galt i de første 45 minutter:

- Kvaliteten var der ikke. Presset var der ikke. Jeg ved ikke, om vi var læst, men jeg synes bare ikke, at det fungerede, siger han.

I forbindelse med begyndelsen af anden halvleg skiftede Brøndby-træner Niels Frederiksen både Simon Hedlund, Lasse Vigen og Michael Lumb ud, men det kunne have været enhver Brøndby-spiller, der kunne være blevet ofret, fortæller Lindstrøm, som åbner lidt op om pause-snakken fra træneren i kampen.

- Han siger selvfølgelig, at vi skal steppe op, fordi det ikke var en acceptabel halvleg - og dem, som kommer ud, har ikke noget med dem at gøre. Det kunne være alle. Men det var lige de positioner. Vi skifter egentlig ikke formation, for det fungerede egentlig okay.

Næste kamp er mod ærkerivalerne fra FC København, som nu er rykket to point nærmere efter denne runde. 

- Vi skal ud og spille fodbold og give den gas. Og så skal vi tage de tre point på søndag. Mere kan vi ikke gøre. Tabellen er tæt, og det vil den nok være resten af sæsonen, tror jeg, fortæller han og understreger, at det handler om at kunne tage tre point hver gang.

Der er kigget nærmere på kampen mellem Brøndby og Randers. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus