Superliga Torsten Kjems Hansen

Lindstrøm overrasket over Brøndby: De rejser sig

Foto: Getty Images

Den tidligere Brøndby-profil Jesper Lindstrøm følger sine tidligere holdkammeraters jagt i Superligaen.

Af Torsten Kjems Hansen

Jesper Lindstrøm forlod Brøndby efter mesterskabssæsonen 2020/21 og har siden oplevet masser af personlig succes i Bundesligaen, hvor han for Frankfurt har scoret fem gange og assisteret til mål fire gange. 

Succesen har også gjort Jesper Lindstrøm til en del af det landshold, der i aften møder Holland ude og tirsdag tager mod Serbien i Parken. 

Men Brøndbytiden er ikke glemt, og offensiv-profilen holder da også naturligt øje med, hvordan det går Brøndby hjemme i Superligaen, fortæller han til bold.dk

Efter en vaklende start på sæsonen har Brøndby spillet sig sikkert op igennem rækken i Grundspillet og nåede 12 kampe i træk uden nederlag, inden det blev til et 3-0-nederlag i den seneste runde til AaB på udebane. 

Jesper Lindstrøm har været begejstret for det, han har set af Brøndbys kampe i sæsonen. 

- Nu fik de så lige en snitter i søndags, men Brøndby har det altid svært mod AaB, så jeg tror, de rejser sig hurtigt, og forhåbentlig kan de spille med helt i toppen igen. Jeg er lidt overrasket, men selvfølgelig sindssygt glad for, at det stadig går så godt, siger Lindstrøm til bold.dk.

Brøndby er aktuelt nummer tre i Superligaen - men der kan komme trusler bagfra i tabellen - læs mere om det her