• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

OB-træner finder hul i osten: Vi sløsede mod Vejle

Foto: Getty Images

Der var masser af glæde at spore hos OB-træneren efter storsejren over Vejle. Det var usædvanligt, siger han.

Af /ritzau/

OB ydmygede fredag aften Vejle Boldklub i Superligaen, og stemningen var mildest talt forskellig i de to lejre efter opgøret i Odense.

OB-træner Andreas Alm var begejstret over 6-0-sejren i det hæsblæsende opgør, hvor der allerede efter 24 minutter stod 4-0 på tavlen.

- Det er jo meget usædvanligt at være foran 4-0 ved pausen. Det sker ikke særlig ofte. Det er en meget god start på weekenden, siger Andreas Alm med et glimt i øjet.

- Når man er foran 3-0 efter otte minutter mod et hold som Vejle, der har haft meget modgang, så sidder man derude som træner og tænker, at den vinder vi, men derfra er der stadig et stykke arbejde, der skal gøres færdigt.

Derfor var han meget glad for den præstation, OB lagde for dagen.

- Jeg synes virkelig, det var en god præstation, der blev leveret. Vi spillede med en meget offensiv tilgang, og så var vi effektive på de muligheder, vi fik. Derudover forsvarede vi os godt igennem det meste af kampen.

Vejle havde dog overtaget i en periode i anden halvleg, og det var cheftræneren ikke tilfreds med.

- Jeg synes, vi sløsede lidt i den første halve time af anden halvleg, hvor Vejle havde deres gode periode, men så fik vi momentum til sidst i kampen igen og scorede to mål.

Vejles cheftræner Peter Sørensen var anderledes skuffet efter kampen, men han hæfter sig ved, at spillerne præsterede bedre i anden halvleg end i første halvleg.

- Når man er bagud 0-4 ved pausen, så er det jo mere eller mindre afgjort. Men spillerne kom ud fra pausen og spillede videre og kæmpede.

- Desværre endte spillerne ikke med at få den lille succesoplevelse, det kunne være at holde nullet i anden halvleg, siger Peter Sørensen.

Vejle Boldklub ligger sidst i Superligaen blev blot to point - seks færre end Sønderjyske på næstsidstepladsen.

/ritzau/

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020