Video : Tipsbladet
Superliga

- Dette var den største forskel på Hoseth og Freyr

Lyngbys anfører Marcel Rømer bakker op om ledelsens beslutning om at fyre Magne Hoseth efter blot 50 dage på posten og fremhæver særligt én stor forskel på nordmanden og Freyr Alexandersson.

LYNGBY (TIPSBLADET): Der gik chokbølger gennem den danske fodboldverden i formiddags, fredag, da Lyngby BK meldte ud, at man havde valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Magne Hoseth. 

Nyheden kommer nemlig som en stor overraskelse, da nordmanden blot har fået 50 dage på trænerposten. 

Lyngby BK's anfører, Marcel Rømer, bakker dog op om ledelsens beslutning om at sige farvel til Hoseth, og havde han haft sin daglige gang på ledelsesgangene i klubben, havde han truffet den samme beslutning. 

- Der er mange ting, som ledelsen har samlet til bunke. Der er også andre, der har vist mistillid, end spillerne. Så jeg kan godt forstå, at man vælger at trykke på knappen for at være helt ærlig. Hvis jeg var i ledelsen og kendte hele billedet, så kunne jeg godt finde på at træffe den samme beslutning, fortæller Marcel Rømer til Tipsbladet og resten af den fremmøte presse i Lyngby.

Og særligt én ting har Marcel Rømer savnet fra den tidligere FCK-spiller, der blev hentet ind i januar som erstatning fro Freyr Alexandersson. 

- Vi havde Freyr, der fortalte tingene fem gange. Og så til Magne, som måske er lidt mere introvert. Den største forskel var tydeligheden, og det er også det, som vores spillertrup har savnet. Det er ubehageligt at rende rundt på banen uden aftaler på plads, fortæller Rømer. 

Og Rømer er ikke den eneste i Lyngbys spillertrup, der har savnet tydelighed fra Hoseth. Det kan du læse mere om HER.

Selvom Marcel Rømer godt kan forstå, at man har taget afsked med den norske træner, er det stadig en stor nyhed, fastslår han.

- Det er trist. Der er ikke nogen, der har lyst til at miste en medarbejder. Man kommer tæt på dem, der er i huset, så det er ikke rart. Jeg vil også gerne sige, at Magne er en dygtig træner. Og hvis man snakker alene med ham, så er han glimrende. Der var bare et problem med tydeligheden - ellers kan jeg ikke sætte en finger på ham, fortæller den 32-årige midtbanemotor. 

Magne Hoseth nåede at få to kampe i spidsen for Lyngby. Her blev det til nederlag mod FC Nordsjælland og Randers FC.