• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Lyngby-direktør svarer på Michelsens kritik: Det virker helt godnat

Foto: Getty Images

Lyngbys administrerende direktør Andreas Byder fastslår, at klubben overholdt alle retningslinjer på tilskuerpladserne i kampen mod OB.

Af Oliver Okstrøm

OB-træner Jakob Michelsen havde efter kampen mod Lyngby skarp kritik mod modstanderklubbens håndtering af deres fans, som han mente var lidt for vilde før kampen og i slutningen af opgøret.

Det er noget, som undrer Lyngbys administrerende direktør Andreas Byder, slår han selv fast

- Jeg gider ikke stå her og forsvare det, for der er ikke noget at forsvare. Vi har overholdt alle retningslinjer, og gennemført kampen fuldstændig efter de protokoller, der er for afvikling af kampe med 500 tilskuere, siger han og fortsætter:

Læs også:Michelsen lyner mod Lyngby og deres fans: Vi står midt i en pandemi

- Det virker helt godnat på mig, at en træner, der står nede på sidelinjen, skal stå en halv time efter kampen og kloge sig på hvordan vi i Lyngby afvikler hjemmekampe. Det irriterer mig, men det må vi tage med OB en af de kommende dage, lyder det fra Andreas Byder.

Lyngby-direktøren peger desuden på, at OB-træneren burde have vendt kritikken en anden vej efter kampen.

- Hele fodbold-Danmark er sammen om den her mission, og han står langt væk og med ryggen til det, som sker, i 95 minutter - og problematiserer bagefter alligevel noget, han ikke har forstand på. Det gør kun problemet værre. Hvis Jakob havde en reel bekymring eller spørgsmål til vores afvikling, så er jeg sikker på han havde fundet andre end Kenneth Emil Petersen han kunne sige det til, siger Byder.

Læs også:Bedst og værst: OB's skarpe dødbolde slog Lyngby

Endvidere har Andreas Byder stor ros til den indsats, som deres fans leverede i forbindelse med opgøret mod OB - ligesom han mener, at man håndterede opgaven på tribunen helt fint fra klubbens side.

- Vores fans leverede en suveræn opbakning, primært siddende fra deres sæder nøjagtig som man skal i disse tider. Jo de stod op og jo de hoppede og sang i få momenter, men vi havde overordnet styr på det, og vi havde en hær af vagter og personale til at sørge for, at alt gik om det skulle, og at alle kom ned og sidde igen. At vi havde 35 personer inde, som lød som om de var 500 var nok overraskende for ham, fortæller Lyngby-direktøren.

Kampen mellem Lyngby og OB endte med en 3-0-sejr til fynboerne.

Læs også:Gammelby savner bedre opdækning og effektivitet med bolden i Lyngby

Læs også:Tverskov: Jeg kommer aldrig tættere på et hattrick

Læs også:OB viste kynisme på dødboldene mod Lyngby

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Optakt: OB - AaB

Fynboerne har brug for point, når AaB kommer på besøg. Ellers vil man efter afviklingen af halvdelen af Grundspillet ...

Mere Superliga

Fokus