Lyngby kørte Fremad Amager over i testkamp

Lyngby Boldklub fortsatte storformen i testkampe og bankede Fremad Amager.

Lyngby fortsætter med at score en masse mål i testkampene forud for den kommende Superliga-sæson.

De Kongeblå scorede fire mål i deres første test, mens de i sidste weekend scorede tre i en sejr over Hvidovre IF. Og lørdag fortsatte stimen, da Superliga-klubben bankede Fremad Amager med hele 5-1.

Alene i første halvleg fik Lyngby netmaskerne til at blafre fire gange.

Først scorede forsvarstalentet Frederik Winther i det 17. minut og bragte Lyngby foran, og føringen blev fordoblet få minutter senere af Mathias Hebo Rasmussen. Derefter måtte de vente lidt på de næste mål, men angriber Emil Nielsen leverede to kasser kort før pausen.

Efter pausen kunne Superliga-klubben ikke fortsætte tempoet, og først reducerede Fremad Amager. Lyngby fik dog scoret kampens sjette mål efter 75 minutter. Det stod Gustav Marcussen for, da han scorede til slutresultatet 5-1.

Lyngby mangler stadig at spille en testkamp mod FC København den 11. september, før de tager hul på Superliga-sæsonen mod AaB den 13. september.