Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-stjerne var i dialog med Wayne Rooney

Det er Lyngby Boldklub, der har fået glæde af islandske Gylfi Sigurdsson. Men der var stor interesse i midtbanespilleren, da han skulle finde ny klub.

Wanye Rooney eller Lyngby Boldklub?

Svaret er naturligvis Lyngby Boldklub. I hvert fald for Gylfi Sigurdsson, der i sommer skulle vælge sin næste klub, efter han har været uden en arbejdsgiver i et år efter afskeden i Everton.

Islændingen var sigtet for seksuelt overgreb, men sigtelsen blev frafaldt, og dermed kunne den 34-årige komme videre med sit liv og sin fodbold.

Og til det islandske medie Fotbolti.net fortæller han, at valget altså stod mellem blandt andre Freyr Alexanderssons Lyngby Boldklub og Wayne Rooneys DC United, da han skulle sætte sin signatur på en aftale.

- Der var forhandlinger i gang, men jeg endte med at trække det lidt ud, da jeg ikke helt vidste, hvad jeg ville. Det endte med, at jeg valgte Freyr (Alexandersson), der allerede havde ringet og ringet og ringet og tilbudt mig dit og dat. Det var det, jeg bedst kunne lide, siger Gylfi Sigurdsson , der afslører dialog med Wayne Rooney, der var træner for DC United og nu er i spidsen for Birmingham City:

- Ja, vi snakkede en del sammen, siger han.

Tidligere har The Athletic beskrevet, at DC United havde i sinde at lave et større hjemmearbejde omkring sagen, inden man ville tilbyde Gylfi Sigurdsson en aftale. Og det kan altså have været denne usikkerhed, der gjorde, at Lyngby Boldklub fik muligheden for at tilknytte Sigurdsson.

Den tidligere Premier League-stjerne er i øjeblikket med det islandske landshold, hvor han fik minutter på banen i opgøret mod Luxembourg i fredags.