• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lynge Jakobsen er uhelbredeligt syg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lynge Jakobsen fortæller, at hans kræftsygdom ikke kan helbredes.

Af Ole Hoffskov

AaB-legenden Lynge Jakobsen er uhelbredeligt syg. Det fortæller den 71-årige eks-sportsdirektør i programmet "Fremkaldt" på Radio4.

Lynge Jakobsen er diagnosticeret med kræft, og der er ikke udsigt til, at AaB's tidligere sportsdirektør bliver helbredt for sygdommen, der rammer tusindvis af danskere i forskellige former hvert eneste år.

- Det går ikke væk. Men det har stået stille i et stykke tid, og så længe er jeg glad. Vi har det sådan i vores familie, at vi er meget tilfredse med, at vi altid bliver taget fra toppen, og så længe det er tilfældet, skal vi ikke pylre siger Lynge Jakobsen i radioprogrammet med henvisning til, at det hidtil har været familiens ældste medlemmer, der er gået bort først. 

Han fastslår, at han har det godt og er ved godt mod. 

- Helbredsmæssigt skranter jeg lidt engang imellem, men det er noget af det, jeg ikke gør noget ud af at fortælle nogen. Jeg er vældig godt tilfreds med, at jeg er, hvor jeg er i dag, slår han fast. 

Lynge Jakobsen spillede 267 førsteholdskampe som aktiv for AaB i 70'erne, og i 1996 blev han ansat som sportschef - senere blev titlen ændret til sportsdirektør. Han sad i chefstolen frem til 2013, hvor han blev afløst af Allan Gaarde.

I 2021 stoppede han i bestyrelsen i AaB A/S.