• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Lyskeskade har kostet Laudrup i St. Etienne

Lyskeskade har kostet Laudrup i St. Etienne
Illustration

Andreas Laudrup har ikke været i kamp for St. Etienne efter skiftet fra FC Nordsjælland i vinter. Han er klar igen efter at have siddet ude med lyskeskade.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC Nordsjælland sendte i vinter et helt hold ud af førsteholdstruppen, og én af dem der fik chancen i udlandet, var kantspilleren Andreas Laudrup, der skiftede til St. Etienne på en lejeaftale, der løber frem til sommer.

Opholdet i den franske klub har imidlertid ikke været en dans på roser for 22-årige Laudrup. Han har således endnu ikke været i aktion for St. Etienne på grund af først at have været bagud med formen i forhold til holdkammeraterne på grund af den lange danske vinterpause, og siden røg han på skadeslisten, da lysken begyndte at drille ham.

- Andreas har været skadet, efter han har haft nogle problemer med lysken. Det var et ærgerligt tidspunkt, det skete på, for han var lige ved at komme rigtig godt ind i det. Men han er klar igen nu og træner med holdet, siger Laudrups agent Mikkel Nissen til tipsbladet.dk.

Da St. Etienne sikrede sig Laudrup i sommer, fik de samtidig en forkøbsret på danskeren, hvis de var så tilfredse med det, de så, at de ønskede at købe ham fri af kontrakten med FC Nordsjælland, der løber frem til sommeren 2014. Indtil videre er der dog ingen afklaring på den sag.

- Der er ikke truffet beslutning om det endnu. Det er alt for tidligt i forløbet for Andreas og St. Etienne, siger Nissen.

Andreas Laudrup kom til FC Nordsjælland fra Lyngby i starten af 2009. Han har spillet 84 Superliga-kampe for Farum-klubben og var i sidste sæson med til at vinde mesterskabet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus