Må svare på mange Andreas Cornelius-spørgsmål
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Må svare på mange Andreas Cornelius-spørgsmål

Jens Stryger Larsen får mange nysgerrige spørgsmål fra Trabzonspors spillere og trænere om, hvad det er, der foregår med Andreas Cornelius.

Tipsbladet i Helsingør

Da Andreas Cornelius forlod Trabzonspor for at vende hjem til FC København, var det som nykåret ligatopscorer i Tyrkiet. De takter har "Corner" ikke ligefrem taget med hjem til den danske hovedstad.

Faktisk har FCK-angriberen ikke scoret et eneste ligamål, siden han forlod Tyrkiet. 

Forklaringen er naturligvis, at Andreas Cornelius stort set har været skadet uafbrudt, fra han landede i Roskilde Lufthavn den 31. august 2022, og FCK-stjernens mange skader har været ét af de største teamer i dansk klubfodbold det seneste halvandet år.

I Trabzonspor har man også bemærket, hvad der foregår med klubbens tidligere topscorer. Det fortæller Jens Stryger Larsen, der nåede at spille sammen med Andreas Cornelius i en kort periode i den tyrkiske klub.

- Vi nåede ikke så lang tid sammen i Trabzonspor, inden han tog hjem til FC København, men vi har skrevet lidt sammen efterfølgende. Det har ikke været sjovt at se, og de har da også stillet nogle spørgsmål i Trabzonspor om, hvad der er sket med ham, for de havde en rigtig god periode med ham og vandt mesterskabet, siger Jens Stryger Larsen.

Hvem er det, der spørger ind til ham?

- Hans tidligere holdkammerater, og så er der da også nogle af de fysiske trænere, der er lidt interesseret i, hvordan det kan være, han er gået fra at gøre det så godt til at døje med så mange ting. Han har en stor status i klubben, og derfor vil de gerne høre til ham.

Jens Stryger Larsen krydser fingre for, at de mange skadespauser er et overstået kapitel for Andreas Cornelius.

- Jeg er sikker på, han nok skal komme ovenpå igen. Han har været mere end bare uheldig i forhold til det lange forløb, han har været inde i, men jeg håber og tror, han nok skal komme tilbage, siger han.

Andreas Cornelius har blot scoret i en pokalkamp mod Thisted, siden han vende hjem til FC København for halvandet år siden.