Video : Tipsbladet
Superliga

Månedens Hold i Superligaen - december

Tipsbladet.dk er klar med Månedens Hold i Superligaen.

Efterårssæsonen er forbi, året går snart på hæld, og det er blevet tid til den sidste udgave af Månedens Hold i 2020.

På grund af den lange fodboldpause i foråret har der været spillet kampe til langt ind i december, og først på årets korteste dag, den 21. december, gik Danmarks bedste fodboldrække i vinterhi.

Her er Månedens Hold i Superligaen:

Målmand: Oliver Christensen, OB 
OB tabte ikke en kamp i december. Det kan fynboerne i høj grad takke Oliver Christensen for. "Gribben fra Kerteminde" storspillede især i de uafgjorte kampe mod FC Midtjylland og FC København. De stolte målmandstraditioner på Fyn er i sikre hænder hos Oliver Christensen. 

Højre back: Dion Cools, FC Midtjylland
"Det' jul det' cool" synger MC Einar i et populært dansk julehit. I denne julemåned har det også været cool at hedde Cools. FC Midtjylland-backen har vippet Joel Andersson af pinden, og han bliver bedre og bedre. Den tidligere Club Brugge-spiller noterede sig for en assist i årets sidste kamp mod FC Nordsjælland. 

Læs også:Medie: FC København arbejder på stor transfer

Central forsvarer: Alexander Scholz, FC Midtjylland
FC Midtjylland-profilen har haft et forrygende 2020, og han satte et fornemt punktum i december, hvor de forsvarende mestre hentede syv ud af ni mulige point. Alexander Scholz scorede blandt andet to mål - ikke tosset af en midtstopper. 

Central forsvarer: Erik Marxen, Randers FC 
Randers FC var ikke bare gode i december. De har været gode den seneste halvanden måned. Det samme kan man sige om Erik Marxen, der er styrmanden i kronjydernes centrale forsvar. I december indkasserede Marxen og holdkammeraterne blot en enkelt scoring. 

Venstre back: Casper Højer Nielsen, AGF 
To assists og et enkelt mål blev status for Casper Højer Nielsen i den forgangne måned, hvor AGF snuppede maksimum point i Superligaen. 26-årige Casper Højer Nielsen har efterhånden vist sig frem over så lang en periode, at buddene må vælte ind i det kommende transfervindue. 

Højre midtbane: Gift Links, AGF 
Et lille gennembrud for Gift Links i AGF-trøjen. Da vi tog hul på december, havde sydafrikaneren ikke scoret et eneste mål i Superligaen. Nu har han scoret tre, og det blev sågar også til en enkelt assist mod Brøndby IF. Hatten af. 

Central midtbane: Rasmus Falk, FC København 
Hvis der er en spiller, der er blomstret under Jess Thorup, er det Rasmus Falk. Her på tipsbladet.dk har FC København-profilen været på Rundens Hold hele fire gange i træk, og det er med til at understrege, at det er en enormt velspillende Falk, der kan flyve på juleferie. Han har genfundet formen fra Manchester United-kampen. 

Læs også:William Kvist: Her er FCK's plan i det kommende transfervindue

Central midtbane: Jesper Lindstrøm, Brøndby IF 
Efterårets Profil i Superligaen blev meget passende matchvinder for Brøndby IF i årets sidste kamp. Også i december bidrog Jesper Lindstrøm med mål og assists for de blå-gule, og hvis der er nogen, der kan sætte tænderne i flæskestegen med god samvittighed, er det Brøndbys unge komet. 

Venstre midtbane: Jon Dagur Thorsteinsson, AGF
Islændingen er i høj grad med på Månedens Hold takket være sin præstation i årets sidste kamp mod AaB, hvor Jon Dagur Thorsteinsson blev dobbelt målscorer. Offensivspilleren er startet inde i alle kampe for AGF i december, og han har dermed været en del af den velsmurte århusianske maskine. 

Angriber: Mikael Uhre, Brøndby IF 
Mikael Uhre kan fejre jul som en delt nummer et på Superligaens assistliste og en delt nummer tre på topscorerlisten. Det har været et forrygende efterår for den til tider udskældte Brøndby-angriber, der scorede i to af tre kampe i julemåneden.

Angriber: Alhaji Kamara, Randers FC
Alhaji Kamara var uskarp i starten af sæsonen, men det er han så sandelig kommet efter. Randers-angriberen har fundet vej til netmaskerne i fire af de seneste fem kampe. Sådan skal det gøres. 

Læs også:Afstemning: Hvem skal vinde Det Gyldne Bur?

Læs også:Skyder med skarpt: AGF og Brøndby scorer alt for mange mål

Læs også:Tæver stjernerne: Han er den bedste til målchancer i Superligaen