• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

William Kvist: Her er FCK's plan i det kommende transfervindue

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

William Kvist løfter sløret for FC Københavns forventninger til det kommende transfervindue.

Af Ole Hoffskov

For første gang i mange år står FC København foran et transfervindue uden Ståle Solbakken som frontfigur. Det bliver formentlig også uden en decideret sportsdirektør, da Peter Christiansen først tiltræder til april.

Dermed bliver det med William Kvist som sheriffen. Han har været FC Københavns ansigt udadtil som midlertidig sportslig leder, siden klubben fyrede Ståle Solbakken i starten af oktober.

Han forventer, at der kan ske ting og sager i januars transfervindue.

Læs også:Medie: FC København arbejder på stor transfer

- Corona-pandemien har som bekendt også ramt fodbolden og transfermarkedet, og derfor er det svært at være helt sikker på, hvordan det udvikler sig de kommende måneder, men vi har nogle planer og ideer til, hvordan vi skal tilpasse truppen, så vi står endnu bedre til foråret, siger Kvist til FC Københavns hjemmeside og tilføjer:

- Men vi er også meget tilfredse med den trup, vi har, hvor vi har set flere spillere blomstre op i en ny spillestil, der har bragt spillere som fx Pep Biel og Nicolai Boilesen blandt andre op på meget højt niveau. Derfor kommer vi også kun til at handle, hvis vi føler, at vi kan skærpe os yderligere, så vi må se, hvordan det udvikler sig.

William Kvist og kollegaerne i FC København har haft voldsomt travlt, siden Ståle Solbakken fik en fyreseddel. Et helt nyt team har skullet sammensættes, og Jess Thorup, Rubén Selles, Jacob Neestrup og Peter Christiansen er bare nogle af de nye ansigter, som er blevet hentet til klubben.

Læs også:Officielt: FC København lander drømmeassistenten

Nu forventer William Kvist, at der kommer mere ro på.

- Der kan altid komme små justeringer hen ad vejen, fordi vi løbende skal sikre, at vi står stærkest muligt, men vi har nu de nøglepersoner på plads, vi er gået efter, og vi er tilfredse med, at vi som klub er lykkedes med det. Det er selvfølgelig langt fra mig alene, der har sikret det, det har været en holdindsats. Her har folk som Sune Smith-Nielsen og Daniel Rommedahl været helt afgørende.

- Samtidig har bestyrelsen og ejerne været meget opbakkende og aktive medspillere i processen, hvilket har styrket os markant i arbejdet med at få alle brikker på plads, mens vi sideløbende også har fået forlænget aftaler med en række talentfulde spillere og en profil som Rasmus Falk, siger han.

FC København overvintrer som nummer seks i Superligaen. 

Læs også:Endnu et nyt ansigt i FCK: Ansætter ekspert i data

Læs også:Talentchef får større rolle i FC København

Læs også:Ny forlængelse: Endnu et FCK-talent skriver under på ny kontrakt

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus