Foto: Getty Images
Superliga

Medie: FC København arbejder på stor transfer

Stor dansk profil kan være på vej til FC København.

Jacob Bruun Larsen er et varmt emne i FC København, skriver nordicbet.dk.

Den 22-årige offensivspiller tørner til dagligt ud for Bundesliga-klubben Hoffenheim, men det bliver ikke til meget spilletid for danskeren, der har haft et uheldigt efterår med skader. I sidste måned blev han også ramt af coronavirus. 

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Derfor er FC København klar til at tilbyde Jacob Bruun Larsen en frisk start og en nøglerolle på Jess Thorups mandskab. De danske vicemestre pønser angiveligt på at leje Bruun Larsen i det kommende transfervindue.

Allerede i sommer var der rygter om Jacob Bruun Larsen og FC København, da den tidligere Borussia Dortmund-spiller dukkede op i Parken i forbindelse med en Superliga-kamp, der ellers var lukket for tilskuere. Dengang blev det ved rygterne. Nu kan et skifte blive til virkelighed.

Læs også:Julestatus på Superligaen: Her er årets bedste og dårligste hold

Jacob Bruun Larsen har blot været på banen i to Bundesliga-kampe for Hoffenheim i indeværende sæson, og derudover er det blevet til 12 minutter på banen i en Europa League-kamp mod Røde Stjerne. 

Jacob Bruun Larsen debuterede på det danske A-landshold i 2019, da han spillede 77 minutter i en venskabskamp mod Kosovo, som endte 2-2. 

Offensivspilleren har kontrakt med Hoffenheim frem til sommeren 2024.

Læs også:Frem med kalenderen: Superligaens kampprogram er klar

Læs også:Gratis om lidt: Jeg vil sindssygt gerne spille Superliga igen

Læs også:Familieforøgelse sender FCK-assistent hjem til København